Chip dizla.

Tu można pisać o "wszystkim i o niczym" :)
verb
Posty: 632
Rejestracja: 21 maja 2017, o 20:27

Re: Chip dizla.

Post autor: verb » 7 gru 2017, o 23:09

Zaś glancowałeś pół dnia ? Że też Ci się chce :o

karoka65
Posty: 126
Rejestracja: 30 lis 2017, o 18:58
Lokalizacja: opolskie
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: karoka65 » 7 gru 2017, o 23:12

To że już babcia to nie znaczy że musi być brudna :)
O babcie trzeba dbać :)

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 7 gru 2017, o 23:18

Taki mi starczy :)
Załączniki
m-super-cena-dodaj-zdjecia.jpg
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

karoka65
Posty: 126
Rejestracja: 30 lis 2017, o 18:58
Lokalizacja: opolskie
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: karoka65 » 7 gru 2017, o 23:22

Jedyny słuszny kolor dla BMW to kolor czarny :)
I nie schodź z silnikiem poniżej 3L, niżej nie ma tego czegoś :)

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 7 gru 2017, o 23:25

Wiem czarny i szmatka z woskiem ale biały też się nie źle prezentuje.

:)
Załączniki
da6544ec4587ac38f48fd7a94aa6.jpg
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

karoka65
Posty: 126
Rejestracja: 30 lis 2017, o 18:58
Lokalizacja: opolskie
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: karoka65 » 7 gru 2017, o 23:32

Wosk jak już to twardy bo te psik, psik to Ci zaraz deszcz zmyje a tak raz do roku i spokój, roboty trochę jest ale wodą autko opier...sz i jest czyste.
Też taki mądry nie byłem, Roman mi doradził :)
Przy białym to trza 4 szmatki :) no można ewntualnie wybaczyć Alpinwaiss ale na 7er :)

karoka65
Posty: 126
Rejestracja: 30 lis 2017, o 18:58
Lokalizacja: opolskie
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: karoka65 » 7 gru 2017, o 23:38

Czesław co Ci powiem, przejedź się takim autkiem trochę ( 3er ale nie autostradką ) później wsiądź do jakiejś 5er, na 7 nie bedę Cię namawiał.
Tak z ciekawości jak to wygląda.

verb
Posty: 632
Rejestracja: 21 maja 2017, o 20:27

Re: Chip dizla.

Post autor: verb » 8 gru 2017, o 09:04

Ja też polecam przewieźć się trójką i piątką. To zupełnie inne światy - osobiście nie pakowałbym się w trójkę, bo praktycznie niczym się jazda nie różni od podróżowania np hultajem i30. A jak już trójka, to M3.

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 8 gru 2017, o 12:37

Ostatnio jeździłem trójką E90 w dizlu - hmm i jeździło mi się tak jak moim paskiem no silnik był deczko mocniejszy.

Piątką jeszcze nie jeździłem - ma kolega F10 3 litry 6 cylindrów w dizlu ale na automacie - sam nawet proponował mi jazdę ale boje się, że tym automatem to se nogi połamie ha ha :)
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 8 gru 2017, o 13:17

Raz tylko jechałem w automacie daaaawno temu bo jako najmłodszy byłem całkiem trzeźwy i jakoś mi to ciężko szło ale bez wypadku się obyło :)
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 9 gru 2017, o 21:53

Tą Audi dla młodego kupiłeś też w automacie ?

:)
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

Awatar użytkownika
czp01
Posty: 1212
Rejestracja: 24 paź 2013, o 22:03
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Re: Chip dizla.

Post autor: czp01 » 12 gru 2017, o 14:07

Co się stało ?
________________________________________
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania

ODPOWIEDZ
kuchnie wrocław opinie