a co za tym idzie mniej palenia.

Już mówię. Chodzi mi o to że żeby jednoznacznie stwierdzić że czyszczenie dysz pomaga mi się pozbyć spiekow warto byłoby przetestować to przy większym odbiorze mocy. Wg mnie spieki nie robią się przy min tylko przy max(a na pewno im więcej pracuje z większą mocą robią się szybciej). Nie mogę sprawdzić czyszczenia dysz bo kocioł przy większym zapotrzebowaniu na moc nie wytrzymuje w mocy min 6 cykli więc czyszczenia jako funkcji nie ma.verb pisze:U mnie akurat odwrotnie, gdy to włączyłem. Popcorn był grubszy, a złoże się zapadało.
Nie rozumiem drugiego zdania za bardzo....
No u mnie też dziś pobieliło drzewkaczp01 pisze:Heh - tak patrzę a tu wczoraj sąsiad drzewka bieli, dzisiaj słońce piknie świeci czyżby to już wiosnę było widać.![]()
a co za tym idzie mniej palenia.
Zapraszam - przyda się kilka rąk do pomocy przy odśnieżaniu [emoji3]verb pisze:Nie do końca tak, jak zmieniamy coś w instalatorze, to dotyczy to całego zakresu mocy, ale to już algo robi swoje.
Bodzio jest z KrosnaJedziemy ? [emoji38]
Dobra dobra - powiedz że nie masz dobrej motywacji
Energo z PGG ? Ekomiał ?
Tak. Poprzedni jeśli chodzi o frakcję był strasz nędzą. Obecna dostawa jest już okbodziasty pisze:Dobra dobra - powiedz że nie masz dobrej motywacji![]()
Palnik to nie jeden by chciał, żeby mu palił tak jak u mnie [emoji38]
Energo z PGG ? Ekomiał ?