IE 42
Re: IE 42
Kurde szkoda
Bardzo chciałem mieć sterownik wymyślony przez verba jak tylko trafiłem w internecie że taki się tworzy bez zastanowienia go kupiłem przez ostatni rok wielokrotnie zastanawiałem się nad wymianą ale wciąż dawałem szansę producentowi bo zależy ni na tym sterownik ale na przyszły sezon trzeba będzie się zastanowić
Nie wyobrażam sobie jak musi się czuć twórca tego projektu patrząc co dzieje się z jego dzieckiem jak marnuje się jego dzieło życia
Może jeszcze producent zajmie się tym bardziej poważnie to w końcu jego pieniądze są marnotrawione na obsługę tego sterownika
A nowych nabywców już chyba nie ma a utrzymywać serwery trzeba
Wciąż liczę na poprawę
Bardzo chciałem mieć sterownik wymyślony przez verba jak tylko trafiłem w internecie że taki się tworzy bez zastanowienia go kupiłem przez ostatni rok wielokrotnie zastanawiałem się nad wymianą ale wciąż dawałem szansę producentowi bo zależy ni na tym sterownik ale na przyszły sezon trzeba będzie się zastanowić
Nie wyobrażam sobie jak musi się czuć twórca tego projektu patrząc co dzieje się z jego dzieckiem jak marnuje się jego dzieło życia
Może jeszcze producent zajmie się tym bardziej poważnie to w końcu jego pieniądze są marnotrawione na obsługę tego sterownika
A nowych nabywców już chyba nie ma a utrzymywać serwery trzeba
Wciąż liczę na poprawę
Czyli jak rozumiem twoje współpraca z Leszkiem została pogrzebana raz na zawsze nie z twojej winy oczywiście
Czyli zostało mnie bruli
Leszek pewnie z niecierpliwością czeka kiedy wszyscy się wycofamy żeby mógł zamknąć ten projekt żeby nie generował kosztów
Może dlatego warto jeszcze zostać
Czyli zostało mnie bruli
Leszek pewnie z niecierpliwością czeka kiedy wszyscy się wycofamy żeby mógł zamknąć ten projekt żeby nie generował kosztów
Może dlatego warto jeszcze zostać
Zrozumiałem co miałeś na myśli.
Dziwi, że uruchomiono te wykresy, może i tam mają jakiś plan.
Jak pisałem, algo ukończone nie będzie, przynajmniej nie wg mojego pomysłu.
Ja sobie daje radę z tym co jest, nowi zostali wykorzystani do zbierania info, które i tak nie zostanie "zużyte".
Dziwi, że uruchomiono te wykresy, może i tam mają jakiś plan.
Jak pisałem, algo ukończone nie będzie, przynajmniej nie wg mojego pomysłu.
Ja sobie daje radę z tym co jest, nowi zostali wykorzystani do zbierania info, które i tak nie zostanie "zużyte".
To ja coś nie jestem na czasie - to jakich teraz sterów używacie ???
andy46 - chwal się co tam masz na pokładzie
andy46 - chwal się co tam masz na pokładzie
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania
Mój sterownik verbomat
Kocioł Kielar ECO2 35/25 kw
Powierzchnia użytkowa budynku 308 m2
Powierzchnia ogrzewana 240m2 z kotłownią
Zestawienia oraz bieżące statystyki spalania